Vanhoi ja uussii, mut kaik olluv vaa jonos tänne laitettavaks, syyst tai toisest. Ny meinasin ekaks laittaa kuvat Tuorlan reissust, mut niit tul niim paljo, et niitte piänentämine ja järkkäämine viä sevverti aikaa, et teen sen toiste.

pe1-normal.jpg

Isäntä lupasi öljytä meidän ulkokalusteet ja sen jälkeen ei ole näkynyt mitään edistystä kalusteasiassa. Paahtavassa auringossa ei voi, eikä vesisateessa, että kevätkelit kyllä ovat aika haasteellisia. Autotallissa periaatteessa olisi tilaa, mutta... Niin, pikkupöydän tuolit ovat talven jäljiltä aivan järkyttävän näköiset. Piti saada ne jollakintavoin piiloon. Eli "penkinpiilottimet" tein. Kaksi erilaista on tehtynä jo, kaksi vielä suunnitteilla, neljä tuolia kun on.

pe2-normal.jpgpe3-normal.jpghuivi1-normal.jpg

Ja kun kävi isoäidinneliöiden teko tylsäksi, niin tein välityönä kukkahuivin.

huivi2-normal.jpglamppu-normal.jpg

Sitten meille ilmestyi toisen tekemää käsityötä. Pojalle synttärilahjaksi hommattiin tyyliinsopiva hattulamppu. Ja löysi sille sitten ihan hienosti sopivan paikankin huoneestaan. Ei ihan jokapojalla (ainakaan vielä) tällaisia olekaan.

lamppu2-normal.jpgpeitto1-normal.jpg

Ja pari palapeittoa. Pienempi yhdenhengen sänkyyn...

peitto2-normal.jpgpeitto3-normal.jpgpeitto4-normal.jpg

Ja isompi vähän isompaan.

peitto5-normal.jpg

Sellaiset mökkityyliset. Nyt tarttis taas tehdä pieni lankakierros kirppareilla, josko saisi lisää. Se mun oma peitto on vielä tekemättä, kun pakkaa suunnitelmat matkan varrella aina muuttumaan... =D