Montaa karvattiiki on täsä välis meil ollu lyhemppii tai vähä piremppii jaksoi. Tätini coton, siskon mitteli, plikan ja pojan kissat. Iha sujuvaste o ain yhteiselo sujunu, vaihteleval porukal.

ekku01.jpg

Ekku-poika ol pari päivää vaihteluu hakemas, ku omaan kottii tul kans koiruli, joka ei oikkee tul Ekkun kans toimehe jostai syyst. Meil ei ollu mittää onkelmaa, mut onha Ekku meil ollu ennenki. Ihan vapaaehtosest hyppäs autoho ja men boksihis, ku kävin hänet kottootas hakemas. =D

ekku02.jpg

Ja mitäs tääl sit. Lenkkeilyi (takapihan aitauksest o mettäm puali kaatunu, ni sitä ei käytetty koko talven, täytyy korjat het ku routa lähtee), leikkituakioit ja mitäs sit muut ku rentoiluu lisäks. 

ekku03.jpgekku05.jpg

Siinkohtaa kelitki suasi.

ekku04.jpgekku06.jpg

Yritin saar kuvaa, ku kaik neljä koiraa nukkusiva melko likikkäi, mut näät meijä linssiluteetha het tuleva tarkkaavaisiks ku otan kameran kättee... ;)

kadi.jpg

"Ai? Kuin nii?!"

kisut01.jpg

Eikä ol kavereist puutet.

kissi2.jpg

Täsä sit ehti olla pitkään märkii kelei ja Kissin ihon tarkkailun helpottamiseks lyhensin Kissin ns. kesäkarvaha. Kissi muuttu iha toiseks koiraks ulkonäöltäs, mut Kissi ei kyl ite muute välit mitenkää siit, et onks sitä turkkii pääl tai ei.

kissi.jpg

Meijä pikkulammasha siit sit tul. Keittiösaksil nipsastu, ni silt se sit näyttääki. Tasottuu aikaa myäte kyl.

kisut01b.jpg

Pojan kisut, Jekku ja Tuittu, oliva meil muuttorumbaa turvas. He ku ottiva ja ostiva omakotitalon ja nyssit ol muutto kerrostalost Turust isoon omakotitaloon Koski TL:lähä. Ei tarvinnu muuton aikan varoo, et misä kissat kulkeva.

kisut01a.jpg

Plikan kisu, Fixu, ny ehti kans ol jo muutamaan otteeseenki meil täsä välis.

kisut03b.jpg

Jompikumpi pojan kissoist ol saanu yks yä saalistaki. Syätäväks ei ollu kelvannu.

kisut03.jpg

Rohkee hiirulaine, ku ol uskaltanu sisäl jostai tulla, ku torppa on kissoi täyn.

kisut02.jpgkisut04.jpgkisut07.jpgkisut06.jpgkisut05.jpgkisut09.jpg

Fixu vei ain mun tualin het ku siit nousin. =) Tais jokusen yän siin nukkuukki.

kisut08.jpgkisut11.jpg

Jekku ja Kadi leikkivä keskenäs välil. Toine sänkyl ja toine sänkyv viäres.

kisut10.jpgkisut13.jpgkisut12.jpgkisut15.jpgkisut14.jpgkisut17.jpgkisut16.jpgkisut18.jpgkisut19.jpgkisut20.jpg

Jos on hotdog, ni onks tää sit hotcat? Jekku ol ain mun kans puuhaamas, nii päiväpeitol laitos aamusi ku sen poistos iltasi.

laukku.jpg

Plikan kans käyttii Taide- ja Antiikki- sekä Käsityätaitajamessuil ja siält tarttu jo jonkin aikaa etsimäni vanha matkalaukku kirpparipualelt kättee. Kuljin sen kans sit koko loppuajan ympäri näyttelysalei. Ja siihe siv vaa laiti eston, ettei kansi pääs kaatumaa ales, pehmusteet ja kyllähä ne katit ainaski het tuntuva tiätävän, mitä varte se o. Koirii en ol kertaakaa siin nähny, mut taitava luulla, et se on kissoje omaa. Mut onha noit muitaki oleskelupaikkoi kyl.

repe01.jpg

Ja nyssit tul tätini Repe-koiruus toviks meil. Repe on kyl meijä kissoje ehroton suasikki kaikist viaraist lainaotuksist. <3

repe02.jpgrepe03.jpg

"Koska om muv vuaro tulla sykkyy?", kysyy Repe. Ja kyllähä sitä syliaikaaki löytyy. Ihanii otuksii kaikki tyyni! <3