Koneiluu, kuvankäsittelyy, tarrailuu ja sen semmost kuulu perjantaihi. Sit vähä sattees koirie kans lenkkeilyy ja muut touhuumist kans, niinku joka päivä.
 

Koneel olles Kadi ol pedissäs siis viäres. Het ku otin kameran kättee, ni katto, et mitä meinaan, leikitääks. :)
 

Kissi, märkätassu, taas kuivattel ittees meijä sänkyl.
 

Vähä enne iltapäivälenkkii alko satelee ja tirpat tul takaterassin katokse al. Talitintit siis. Niist en saanu kuvaa, ku lensivä poijes sikku sain verhoo vähä raotettuu, et olisisi kameran saanu välihi. Alkavav vissii linnukki olemaa tähä jatkuvaa märkyytee iha kypsin.
 

Iltasel kipasin ystäväl luan ja ku käppäilin siält kotti, ni päätin kokeil kameran yätoimintoo. Hetke aikkaa kuljin katuvaloje al (ja juu, mul ol heijastimet ja taskulamppuki viäl käres!) ja aikas näppärä kuva tul, vaiks mittää erikoist ei siinkohti ollukkaa menos missää.
 

Ja koht olinki sit jo katuvaloje ulottumattomis, lähel kottii ja kutsuvat valot näky torpast. Se tuntuki oleva valastu ku majakka - suurimpiirteis näyt kaik mahrolliset valot olevam pääl, mitä meilt vaa löytyy. Hmm. Isäntä ja nuaret kotosal, ni valoi ei sillo näytet sammutettavav vaiks siirryttäiski paikast toisee...

Katteltii sit jonki aikaa telkkaa siin enne nukkumaammenoo ja tiätty tul koirie kans ulkonki kipastuu jossaikohti. Vet se sateli sillonki. Taitaa tul tosi lumine talvi, jos tätä rattaa jatkuu.