Käytti sit tänäpe koronarokotuksen eka piikki isännän kans hakemas. Melkoseste väkkee terveyskeskukses. Kolmes huanees rokotettii, eri pualil taloo, ei mittää ohjeit kuka menis minnekki, ni kaik vuaroas orottelevat pakkasiva seisoskelemaa niitte varovälein seinäv viäril aseteltuje tualie väleis sit, ku muit paikkoi ei pahemmi ollu. Onneks kukkaa ei sentäs mittää kröhiny tai sellast, mut vähä miätitytti kyl. 

korona1.jpg

Viitise minuuttii oliva annetust ajast myähäs, ettei mittää pahaa. Ajat ku ol kolmem minuutiv välein. Meil isännän kans peräkkäiset. Pistos ei tuntunu miltää, ihan ku ei olisis pistettykkää. Jollei haavalappuhu olisis pikkane pisara vert tullu, ni olisis voinu kuvitella, et jottain plasebo/mukarokotteel oltii käymäs. Heh!

korona2.jpg

Siv viäl pit orottaa se vartti ennenku sai lähtee, et jos kummiski tulee jottai onkelmii rokotuksest. Mentii isännän kans nii syrjähä toisist ku vaa suinki päästii. Tehoste vuaros sit heinäkuus. Saati neki ajat sinne nyjjo samal.

korona3.jpg

Ku ei voi etukättee tiätää tuleeks mittää jälkioireit ja mite vakavii, ni ei uskallettu Nipaa tähäkohti meil viikollopuks ottaa. Vähä ol sellane outo olo, ettei olisis mittää tekemist, ku ollaa kahrestas. Isäntä sit jatko kissavvessalipaston tekoo ja mä pääti tehrä pullii pakkasee. Ny on sit kauramaitopohjane (ku sellane purkki tul näytteenä kauppaostosten kans) pähkinä- ja varelmakiärrepullasatsi jähtymäs. Voi kait sannoo, et ainaski jottai o tullu tehtyy. =

Mittää jälkiseuraamuksii ei ol - ainaskaa viäl - rokotuksest tullu. Ei ees kättä arista, eikä pistospaikkaa erota. Ei siis mittää turvotust, kutinaa, ihottumaa, ei mittää. Toivotaa ny, et ei mittää tulisiskaa - mut toisaalt kummiski, et rokotus toimii. Sellanenki pelko puseros, jollei kroppa näyt mittää merkkei siit, et se ees huamaa jottai ainetta saanees... Noh, tällähä me mennää, mitä meil annetaa, muut ei voira.