Nuariso tul iltapäiväl ja siit sit het ruakailuj jälkkee pirettiinki melkone elokuvamaratoni, ku kattottii sekä telkast tulevii, et muistikortilt pojan äänittämii elokuvii yhres. Koko ilta siihe men, kunnes kahrentoist jälkkee yks ja toine pikkuhiljaa hävis kuvioist. ;)
 

Ei ollu iha täysikuu, mut jotenki nii hauskan näköne sumun keskel. Ei siit vaa tahtonu kameral mittää kuvaa saar, ku ol joko liija pimeet tai liija valost. Vähä sellane aavemaine maisema silmil kattottun. Ei niinkää enää kameral otettuin.
 

Lyhtykynttilöit mul ei enää monttaakaa ollu, mut saatii silti takaterassil valoo.
 

Näät vanhat emaliastiat ova hyvii suaja-astioit näihi isompii tuikkuihi.
 

Ja saattii siis akkunoihi vähä valoo, ettei ol akkunat vaa peilein. Tykkään kovaste!
 

Pari kynttilää riitti etupihallekki.
 

Valostiva sopivaste noit toiset, tyhjäkki, lyhryt esil, vaikkei niihi kynttilöit riittänykkää.
 

Ja Fix ol het ku kotonas. :) Susu ol kans kovaste kiinnostunu. Välil kulkeva isomp erel, piänemp peräs ja sit taas toisimpäi.
 

Pimiäl tehtii illav viimine pissireissu. Ihav vaa mettärreunaha, ni ei tullu tarvet heijastinpukeutumisee - vaiks näis kremeleiski heijastuksii tosin ain o.

Ihan kiva, ku ei illal satanu vet ja itte asias alko myähemmi viäl vähä pakkastamaanki, ni aamul tänäpe ol pikkupakkane viäl - ja kuivaa. On se vaa luksust, ku tuntuu, et vet o tullu jo nii mont kuukaut peräkkäi...

Nautitaaha sunnuntaist!