Noppeeste men viikolloppu, pualikkaam määrän nuarison kera: plikka tul siippas ja heijä karvahassun, eli Fixun kans viihryttämää meit. Vähä juhlistettii viikol ollutta plikan synttäripäivää samal.

sumu1-normal.jpg

Upeet aurinkoiset syyskelit saatii viikollopuks. Aamu- ja iltakosteus on kyl melkost, vaikkei yhtää sarakkaa. Tairetaa vaa joutuu laittamaa kalusteet märkinä talvisäilöön ja toivoo parast. Aamusumu om melkose sakeet, mut sit pikkuhiljaa se häviää.

sumu2-normal.jpg

Aurinkompaistees varsi kaunist!

pinnit1-normal.jpg

Kokeilin noist ruseteist ja perhosist, millassii hiuskoristeit niist sais. Pari pinnii ja -avot.

pinnit2-normal.jpg

Ei selvii kovii, ku itte sihtasin ja osu vaa sinneppäi, mut jos siis joku osaa pinnei muutenki tukassas käyttää, ni näist saisis vähä lisävärii... Itte en osaa käyttää. Kuvaukse ajaks sain pysymää, mut mun liukkaas tukas ei taho pysyy mikkää.

kissat2-normal.jpg

Lankavahti. :)

kissat1-normal.jpg

Sit sain tovin virkkail, ja ku tyä alkaa jo viär sylist nii ison tilan, ni kissat sit pysyttelivä liki, mutteivä tullu vattav viäree. Lämpöstäki, ku aurinko paistaa klasil läpitte. =D Mun kissanojat.

kissat3-normal.jpg

Jossaivaihees Susu halus pääst pontson sisäl, mukku Mustiski halus, ni siit tul sit teltta. ;) Mun paikka viätii! Siin viihtysisivä mont tuntii.

sy2-normal.jpg

Fix ol varannu yläkerrast korin itelles.

sy1-normal.jpg

Lavvantai aamul tein sit kakun. Siit ei tullu iha sellast ku miälessän olin aikonu, ku kerma loppu keske, mut otin sit kaapis olleet Lidlin Biscuitsit käyttöhö ja sain sil koristet aikaseks.

sy1b-normal.jpg

Aamukakkukaffet.

sy3-normal.jpg

Iltapäiväl sit ol isännä kokkauksii vuaros.

sy4-normal.jpg

Jälkkäriks taas kakkuu. Sitä nyssit riittää, ku nelistäs o syätävä poijes. ;)

sy5-normal.jpg

Fix löys itelles hyvän kyttäyspaikan köökist akkunoitte välist, ku seuras lintulauran tapahtumii. Siin käy muutama talitintti, pari sinitiaist, tikka ja pari harakkaa. Vuarotelle ja yhtaikkaa.

syksy2-normal.jpg

Tikka varsinki tuntu oleva oikkee houkutteleva. Sempäiväne säksätys ainaski läht käyntihi Fixul, ettei mittää määrää.

syksy3-normal.jpg

Ei se kyl tikkaa tuntunu haittaava yhtää. Nyt tuntuu, et alkaa tottumaa jo toho mun kameran vilkutteluunki. Se ku tarkentaessaa ain antaa sellase "valomerkin", mitä linnut enstealkuu pelästyvä ja ain lensivä poijes.

syksy1-normal.jpg

Pakkasaamui sit o, ku kirkast o. Yät tosi kylmii. Ei siis ihme, et hiiret ny kovaste pyrkivä sisätiloihi. Tosin seinie väleihi, ettei iha sisäl saakka, mut ompas se ärsyttävää rapinaa ja narskutust kyl.

sy6-normal.jpg

Eile sit ol sipulikeittoo isännän tapaan ruakan. Se ol aikas kevyttä, ni...

sy7-normal.jpg

... iltapalaks ol sit lettui, kanaa ja juustoo. Kakum muaros seki. Nam!