Laitoin Ystävämpäiväillaks saunaj jälkkee vohveleit meil isännän kans. Niistähän sai kivaste syrämii. Heh!

vohveli.jpg

Muuto ei sit pahemmi Ystävämpäivää muistettukkaa. Postin kalliure ja toimituste epävarmuuren takii ei laitettu yhtäkää korttii menemää.

suklaat.jpg

Eilä sit tein "kolmen levyn suklaat". Temperoin valko-, maito- ja tummaa suklaat vuarotelle (niis ku o eri lämpötilavaatimukset kaikis), tökkäsin mukkaa vähä minivaahtokarkkei ja sualapähkinöit, siv viäl kaurakeksi pohjaks. Jääkaappihi kohmettumaha. Illemmal otiv vuast irti. Ja hyvi onnistu. Yllättäväste!

suklaat2.jpg

Tänä aamun sit isännän kans pualitettii yks ja syättii kaffen kans. Oliha muute hyvää! Ja iha tuhti palane toi pualikaski. Ja mikä yllättävint: verensokeri ei kovaste täst ees noussu! Vau! Ehkä siis tulee tehtyy toistekki joskus.

Mä kyl luulin, et olisisin kolmest suklaalevyst saanu enemmänki näit, mut ei sit riittäny, ei. Syränvuaka jäi kokonas käyttämät. Mut eiköhä täsäki siis iha riittäväste herkutteluu ol, moneks päiväks. Suklaan pitäs hyvi säilyykki, temperoituneena. Mut on toi sevverti hyvää, ettei varmaa kamalan kauvaa tosa nokan eessä kestä. Heh!