Jottai o kirpparilöyröist otettu käyttöhö, eli paikkas löytäneet.

ki1-normal.jpg

Testailus ol muutamii tyynyi, ku tuntu, et kaik ol vähä liija pulskii täsä...

kisut-normal.jpg

... mut lopultas se oikkia sit löyty. Kyl nyssit kelppaa, uures koris, ettei tartte paffilooras enää loikoil.

ki2-normal.jpg

Ulkomattot löys paikkas takaterassilt, misä tuuli niit sit riapottel kyl välil mennen tulle sinne tänne. Yhä orotellaa isännän kalusteittekäsittelyy, et saarais pöytäryhmä paikoilles. Toivotaa, et tänä kesän kummiski...

ki3-normal.jpg

Ovimatto toimii hyvi ja se o suasittu makoilupaikka koirillekki. Pyärremyrsky oikkial on Kissi, ku juaksee just kuvaha. Linssilutteen ku täytyy taval tai toisel pääst kuvaha mukkaa. ;)

ki4-normal.jpg

Tyynyi onnyssit jokune. Et saaraa näist pehmustet terassil, ku kelit vaa suasis.

ki5-normal.jpg

Vähä eri värei toisel pualel sänkyy ku toisel, muttei se haittaa mittää.

ki6-normal.jpg

Ny ei tartte molempien kissoje tunkee yhtee ja samaan korihi, ku molemmil o oma käytös. :) Talvel liki olemine ol kivaa, ku se lämmitti, mukku ny alkaa taas sisälämpötilat kohoomaa muutenki, ni kivamp pittää piänt välii.

ki7-normal.jpg

Pulloteline sai vanhan, tyhjän pullon sisälles. Täysnäist ku ei ol. Mä oon joitaki tyhjii säästäny. Täsä esimerkiks yks mun lempinimist, mitä ihmiset käyttävä munst. "Nimikkoviini" siis. =D

ki8-normal.jpg

Toine pulloteline houkuttel tekemää piäne istutukse. Ei vaa oikkee tykänny, ku ol liijan kauva aurinkos - olisis pitäny tajut heittää se enstealkuu paikkaha, mihi aurinko ei yllä. Mut minttu on sitkiä, ni kyl se tost viäl ylös nousee, uskoisisin.