Täsä ny koostet yhrest ja toisest asiast jo piremmält ajalt, ku en ol saanuv vaa aikaseks postat mittää. Ja näköjäs kuvat sit taas men sekasi vaiks kui yritin... Noh, näil mennää.

ekku4.jpg

Siskon Ekku-poika ol meil yhre viikollopun, ku heil ol tulos juaksune narttu kylähä. Tääl sai sit kolmen nartun kans aikaas viättää. Iha hianostiha tää sopii meijä laumaha.

ekku5.jpg

Samal taval Ekku o ain siäl, misä muukki ova. Rennoste lötköillen.

ekku2.jpg

Kissoje kanssaki menee hyvi. Herrasmiähenä pittää piäne välimatkan, ni kissatki pysyvä likel. Tarkkailuasemis kyl.

ekku3.jpg

Tyynyt saa kyytii Ekkun niit siirrelles. Sit o hämmästyny, ku ne tippuva joskus lattial. Niitte puskemine tuntuu oleva kovinki hauskaa.

ekku6.jpg

Ja sit taas välil köllitää kunnol koivet pystys. <3

ekku7.jpg

Ja mikä ihana pöllö saatii, kukkie kera, ku tuliva poikaa hakemaa. Vau!

jari1.jpg

Velje synttäreitäki ollaa täsä kevätpualel viätetty. Enste kakut, herkut, kaffet heil, sit ilmotettii, et kemut jatkuva.

jari3.jpg

Yllätyksen ol pysyny, et lährettii porukal enste hohtokeilaamaa. 

jari2.jpg

Ja siv viäl keilauksem pääl biljardii.

jari4.jpgjari5.jpg

Olipa hauskaa yhres! Mukan meijä vanhukset ja sisarukset pualisoines. Just nappi porukka!

kirppis.jpg

Veljempoja järkkäämält takakonttikirppikselt tul napattuu muutama kirja taas luvettavaks. Kirjoiha ei koskaa voi olla liikaa, eihä?

kloori.jpg

Tää Nousten vesikriisi alkaa onneks olla jo ohitte, vaiks jälkipyykkii vissii seuraa pitkällekki, mitä tulee noihi kunnallisii toilauksii asian tiimoilt (pöytäkirjoje vääristelyit ja sen sellasii). Iha järkyttävä urakka, ja tän takii mul taitaa kualla moni kasvi, kun ei olis saanu kastella kloorivedel (edes sil ylläpitomääräl) niit. Tehokloorauksen aikan ei ollu ku pönttö käytös.

kloori2.jpg

Lähinnä isännäl ja mun asiakkail muistiks vessan oves, mitä saa ja mitä ei saa tehrä. Hanat ol sukitettu ja vessast otin sen säätimen kokonas poijes, ettei edes ollu mahrollist saar hanaa auki. Kaikkein turvallisin vaihtoehto, ku jollaitappaa se hanan käyttö vaa tulee nii takaraivost, et vahinkoi voi helposte sattuu muute.

Ei olla viäläkää täysin hanaveden varas, et juamavesi ostetaa kaupast. Ylläpitoklooraus on lopetettu, mut se ny pikkuhiljaa sit putkistoist vähenee, kun uut ei laitet. Tää tilanne vaa ei ol mitenkää ihana siihe, et voisis luattaa, et hanavesi olisis oikeest puhrast. Hetihä tul seuraava putkirikko ja sen ettimises tais mennä viikko jos toinenki. Onneks löyty ja saatii korjattuu. Näit taitaa enenemäs määriv vaa tulla, ku putkistot om mitä ova.

kynttil%C3%A4.jpg

Iltoi o ilahruttanu Australiast saakka tullu ihana kynttiläkippo. Se ol matkal kovasti pitkään, ku siin sattu jostai syyst olemaa kaks erillaist koodii paketis, ja toine kohrentu eri paikkaha. Mut tul sentäs peril, kahre kuukaure matkusteluj jälkkee. Normaaliste paketit tuleva viikos-kahres.

Laura.jpg

Plikan tykönki on tullu visiteerattuu. Ja karvaset kaverit moikkaamas sit kans. =)

kisut.jpg

Mitähä poseeraust täsä o ollu, en ees muist enää. Nukkumaa näytettäis oleva pikkuhiljaa valmistautumas kummiski.

koirat1.jpg

Jokkut nukkusivakki jo. =D

lumi2.jpg

Islan kans erelles teen paljo erillissii lenkkei, et sais niit ohituskokemuksii. Harvinaise vähä o ollu ohitettavii kyl. Koht kymmene kuukaut ja meit o lenkeil vastaha tullu yhteensä ehkä joku kymmene koirakkoo. Iha outoo!

lumi.jpg

Ja luntaki om paikka paikoin ollu enemmältiki. Ny sellane piän valkone pinta.

mini.jpg

Muut joulujutut siivosin Nuutimpäivän poijes, mut unohrin tän minilootan. Siit tais joulu tulla poijes laitettuu vast iha pari viikkoo sitte.

mylly1.jpg

Yks lauvantai ol äiti-tytär shoppailupäivä ja ku löyrettii mul häihi sopiva mekko, käytii Cafe Picnicis syämäs. Ja sit kurkkaamaa tilpehööritarjontaa.

mylly2.jpg

Tigerist ja Suamalaisest mustet, mysteerikirjoi, washii, glitterimustet leimasimii, pääsiäisserviettei ja pari lokerikkoo. Alennukset pääl.

mylly3.jpgmylly4.jpg

Samal reissul tul varattuu kampaaja-aika kans, S-ryhmän Hyväst Olost ja on ny ehtiny siälläki jo käymää, et hapsut lähti ja tukka jäi. Leikkaus ja väri. Ehkä sitä tosiaa kerra kymmenes vuares täytyy kampaajal käyräkki. ;)

trio.jpg

Lenkkikamut.

susu.jpg

Susu, kainaloinen. <3

kainaloinen_14_v.jpg

Eilä 14 vuat täyttäny Susu pääsee kyl tosi varkain välil mun sykkyy, nii ettem mää ees tajuu mite se käy. Moneste vaa oon esim. sähköpostei selaamassa ja asiakkaan kans viästittelemäs, ni ku pitäs siirtyy toisee huaneesee, huamaan, et mul on kissa kainalos. =D Mut mikäs siinä. Ihanaaha se o, et toine viihtyy sykys! <3