Tänäpe alotin näitte koirie joulupesut. Kissii ku ussemmite pestää, sit Kyöstii ja vähite Mimii - ja kissoi tuski koskaa, jollei iha ehrotont tarvet ol. Näis nykysist ei lähre nii karvoikaa, niinku entisist kissoist, ni ei ol karvanlähtöaikapesuukaa tarvinnu tehrä.

2165964.jpg

Meijä märkäpoika, puhras ku pulmune! =o) Menttii vähäse aikkaa ympär kämppää ja kuivatelttii turkkii soffaha ja mattoihi ja kaik temput kokeiltii. Ja kyl se siit sit pikkuhiljaa. Föönasin vaa niska-alueen ja hännän, mikkä ova tuuheemppii, ettei sinne jää mittää kosteut syväl. Muute toi karva onki ohuemppaa, sellast silkkist ja soljuvaist.

2165972.jpg

Mimi taas kuivu nii noppeest, et ku pyyhekuivauksej jälkkee harjasin Kyöstii pikkase aikkaa, ennenku laiti poikapöksyi takasi (et ehti kuivumaa sopivaste ensiks), ni Mimi ei enää pahemmi ollu kostee, ku kaulan kohralt. Eihä se pahemmi kuvast tiättykää näy. Mut nyy o puhras neitone Mimiki.

Kissiv vuaro sit myähemmi tänäpe - tai sit peräti huame. Ehtii kyl viäl jossaivälis.

Ja loppuhu sit erellisem postaukse lopus oleva kyssärikuva valos:

2165334.jpg

Eli tuikkulyhtyhä se, niinku arvattiinki, vaiks pukkii ei ollukkaa vaihtoehrois. Itte tykkään täst iha kovaste. Koristaa ny meijä keske-eräst kuistii kivaste.