Isännält taas viästii Kiinast. Kuukaus viäl ja siäl ojjo muuttotohinoit menos. Mitä tulee mukkaa ja mite ne kuljetetaa Suamee ja niim poijes päi. Ihana juttu, ettei enää ol ku tää viimine vaihe ja sit se ON ohi!

1248957643_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Tossa viela kuva tyohuoneen ikkunasta. Justiinsa ukkosmyrakka  paalla. Ikkunaan tuli hamahakki virittaamaan seittia. Sen koko ei nay tosta, mutta on tarantellakaliiberia. Takaruumis on ison peukalon kokoinen ja jalat saa varmaan oikaistua lahes kymmenen sentin paahan toisitaan. Ton kokoinen rapu ei enaa olis alamittainen.

Kiinalaiset sitten kattoivat holmistyneena muo. Etko sa ole ennen hamahakkia nahnyt? Toi on kuulemma ihan tavallinen hamahakki Kiinass."

Mää em muute olisis ollenkaa nii rauhallisil miälil Kiinas nukkunu viime syksyn, mitä nukkusin, jos olisisin tiänny, et siäl pyärii noi valtavii hämähäkkei. Hyi hirveetä! ONNEKS en tiänny sillo. Noh, ei näät ny kovi sisäl tunkeevaissii ol, ku tääki o eka hämis tätä kaliiperii, mink isäntä o ittekki nähny ja ojjo sentäs yli vuas kulunu siäl.