Yllätysviaraitte käynti oliki tosi piristävä eile! Sit tul kyl muit asioit pääl, mist en nii ilone ollukkaa. Meil ol sovittuu käyntii pankis ja vakuutusyhtiös ja sit ol isännäl menny ajat sekasi ja soittel sit viime tipas kotti, et hän o ajamas kottippäi, mut et kait mää muistan sen vakuutusyhtiön - joo sen, misä käyrää pankkikäynnij jälkkee. Noh, eiku se oliki ENNE. Helevata, enhä mää ol mittää ehtiny sit siinvaihees viäl asial tekemähä ja koirakki ol ulkoiluttamat. Ärsytti!

Kävin sit lenkil, ja jäi se pitemp lenkki siinvaihees tekemät, ku ei ollu aikaa. Koton sit isäntä meinas, et meijä olisis pitäny jo viis minuuttii sit olla vakuutusyhtiös, et hän soittaa et me vähäse myähästytää. Mää sit lökärivaatteet vaihtae ja pikkane naamanfiksaus. Simmää istun autos yksin ja orottelen isäntää. Jäi voileivän syämine pahaste keske... Prk! Ei sit näyttäny mikkää kiirus olevankaa. Mää kiahusin. Ol muute "kiva" mennä sit asioil toj jälkkee, uskokaa poijes. Ei kannat kokeil!

susu-2.jpg

Kottitultuu taas vaatteittevvaihto ja lährin sit uurel lenkil koirie kans. Pit pääst tuulettumaha. Ärsytyskynnys ol kyl tosi alhaal. Ja Susu vaa otti rennost, ku lährettii.

raput-2.jpg

Ol siin sit eristyny rappuset terassil sil välil. Alkaa jo muatoutumaha.

piiskut.jpg

Ja toiselpualel terassii kukkiva nää piiskut ilosev värisin. Alkaa kyl iltasi ol jo melkose viileet. Ei enää iha t-paitasil lenkeil lähret.

lyhdyt-1.jpg

Kyhäsiv viäl keittiöhö lyhtyverhon. Siinähä sit ova koristuksen ja kuivuva samal. Täsä ova kissoilt turvas kummiski, vaiks kaik roikkuvat pakkaava kovaste kiinnostamaha. Näi illal näkyy noit lankat aika hyvi, mut päivävvalos niit ei nää ollenkaa. Jos olisisi käyttäny mustaa lankaa, ni sit ne olis näkyny päiväl, muttei yäl. No, ei mul mustaa lankaa olis ollukkaa.

Mut ei ne muutokset sit siihe loppunu. Iha "by the way" tyylil sit kerrottii, et häne matkapäiväs onki muuttunu. No, onneks se nys sentäs tul nii ajois, et pysty jotenki reakoimaha eikä sillee, et "ollaa jo myähäs"... Mite näitte aikatauluje kans nykyää pysyis peräs paremmi?