Kopioitu feissarist suaraa. Ku meinaan osallistuu, ni tiaroks niillekki, jokka ei fessaris ol (tai eihä kaik siälläkää olevat välttämät ol tätä huamannu...).

Kukkahattukeskiviikko 6.4.2011

1301550718_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Haluatko sinäkin että Suomi on suvaitsevainen ja tasa-arvoinen maa? Osoita mielipiteesi ja paina päähäsi kukkahattu keskiviikkona 6.4. eduskuntavaalien ennakkoäänestyksen alkajaispäivänä. Tuunaa asuusi sopiva kukkakattu tai kiinnitä pipoon, hiuksiin, partaan tai silmälasin sankoihin yksi kukka tai koko kimpullinen. Tyyli on vapaa. Jos tulee kiire, taita keväinen leskenlehti ojanpientareelta ja tökkää se korvasi taakse.

Puhutaan ...keskiviikkona 6.4. ennakkoäänestyksen alkaessa kukkien kielellä! Näytetään toisillemme kaduilla, töissä, kouluissa ja busseissa, että me kaikki ihmiset olemme samanarvoisia ja niin on hyvä. Ole mukana ilmaisemassa mielipiteesi julki kanssaihmisille ja eduskuntavaaliehdokkaille Suomen perustuslain hengessä. "Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella." (Suomen perustuslaki 6§)

Merkitse kalenteriin ja kerro kavereillekin: Kukkahattukeskiviikko 6.4.!

Lisäys 4. helmikuuta: Meneillään on toinenkin kukkahattuprojekti, www.kukkahattutati.com/ . Kun kukkahattusi on valmis ja keikkuu kutreilla, ota valokuva ja lähetä se kukkahattutädin hattukokoelmaan sähköpostiosoitteella kukkahattutati.com@gmail.com. Ollaan kukkahatuistamme ylpeitä ja tuodaan arvomme julki!

**** **** ****
Täl hetkel feissaris täl tapahtumal o 6519 osallistujaa, et iha mukava poppoo! Ja lissää vaa! Mukkaam mahtuu taatuste jokaikine halukas!

Mä tosin en ol viäl ees ehtiny miättimää, mite tän toteutan ja alkaa koht tulla kiirekki, mut ehkäpä viäl ehtii - kummiski. =D (EHTII, EHTII!)