Kadi

1236843853_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

3.4.2009 Kadi kotiutui illal meil. Tarkemppaa täst voi lukkee täält. Kadi ol täsäkohtaa noi pualtoistvuatias ja o ollu hyvi rakastettu ja hyvim piretty erellises perheessäs, joka ol jo toine perhe pentuiäj jälkkee. Eli nyy me ollaa sit kolmas ja se viimine koti. Kadi tul Kotkast saakka, eli pitkäm matkam pääst, mut varsi sopeutuvaine, kärsivälline, rauhalline ja kiltti o. Oikkee hianoste o suhtautunu usseempaa hänel uutehe tassuttelijaha, ja viäl tähä kokoerohonki. Ossaa ol hellävarane piänil nuarest iästäs hualimat.

Vähä epävarmuut näkkyy liikkues, et helposte röhähtää haukkuhu lenkeil, jos joku viaras lenkkeilijä tulee kohti tai pittää epämääräst äänt (puhuu esimerkiks kännykkähä tai suihkii sauvoil). Myäs normaalireitil viarait asioit (traktori parkis mettätiäl tai aitaa siin, misä aitaa ei ol enne ollu) puhisee ja nostaa niskakarvat pystyhy. Meijä nelikost o ain se viimine, joka menee tutustumaha asiaha.

Hyvi kuitenki o ottanu meil viarait vastaha, yht innoissas ku kaik muukki. Lasten kans ollaa sillee varovaissii, et piretää piänt välimatkaa enstealkuu, ku siin o yleensä sit näät piänemmät JA Kadi yhtaikaa kaikki vastaanottamas. Vähempiki riittää.

Mut kaikenkaikkiaa tuntuu, et Kadi olisis meil ain ollu. Loksaht paikoilles saman tein, ku meil tul. =oD

PitaPata - Personal picturePitaPata Dog tickers