Sitä siv viätettiinki käytännös koko päivä siskol luan! Kiitos hurjaste elokuvaputkest, ruuvast, seurast ja herkuist! Ja heh - nymmää muistin oikeest ottaa kuviiki (ennenku kamera tek tenän).

2068259.jpg

Jaja ja Kyösti kyhnäsivä välil toisias kovaste. Sillee hiljaa hissuksee, ettei mittää ärinöit. Tuhisivav vaa. Hauska ol kattel, mut siit touhust ei paljoo kuvii saanu, ku molemma liikkusiva niimpal.

2068273.jpg

Et herkkui sii om monellaist. Napostelttii sipsei ja poppareit elokuvie kans ja sit ruuvaj jälkkee kaffet ja pullaa. Ihanaa tuaret ja pehmeet! Nam!

2068290.jpg

Kissihä sit rupes - taas tuttuun tyyliis - varastoimaha näit koiruuksil annettui tikkui. Mist sit Kyösti kyl ain välil vaa kävi ittelles jonkun nappasemas. Muut ei kyl pahemmi eres yrittäny.

2068295.jpg

Jaja pit vahtii omastas, mut ei sitäkää kukkaa pahemmi käyny eres yrittämäs. Ei eres Kissi. Kissiki ku orottaa sopivaa tilaisuut, ettei kukkaa huamaa...

2068301.jpg

Ja tällassii palluroit siv vaa sain yhteisee kuvaha. Siis se yks ja ainut ees pikkase selkee otos, mist kunkin koirulin omakses erottaa. Ja sit siihe se kamera sit taas laukes - ei suastunu toimimaha enää vaiks vaihroin toisen akun. Noh, tää kait sit riitti.

Ol kyl iha valla hiano päivä! Käyttii koirie kans lenkkii tekemäs päivävvalos välil, eikä eres satanu! Täst sitä sai taas enerkkiaa moneks päiväks ettippäi! =oD