Niihä se sateine päivä sit kulus. Alkuu melkose hittaaste, mut loppuu kohti parantue. Alotin yksie tossukoitte tekemissii, mihi sain virikkee Hannilt. En kyl ehtiny montaakaa ruutuu viäl tekemää, ku sit kävin koirie kans lenkil, piänes tihkusatees ja sit pörhällettii isännä veljentytön synttäreil. Laittelen sukkakuvii sit myähemmi.

2047607.jpg

Päivänsankari täsä uure pipon kans Kiinantuliaissii ihmettelemäs. Olipa kyl kiva ilta, saim määki jottai iha erillaist miätittävää ja puuhaa. Siit viimenäkemäst oliki jo vähäse aikkaa.

2047613.jpg2047616.jpg

2047619.jpg2047620.jpg

Ja täst ihanast pumpulipallost, Siirist, ei sit paljo kuvii tullu. Kamera esii - nenu linssihi kii, tai sit menoks ja vipellykseks. Mut kyl sit ehti sykyssäki aikaas pikkasev verra viättämähä. Ihana otus!

Ja sit taas kiireel kottii, et ehri iltalenkil taas koirie kans. Piänt tihkuu se viäläki pit. Simmää kokeili näit tiäasioire tulostamist uurestas, ku viimeks se ei onnistunu. Nyy pit muakat dokkarit vähä eri muatoho, ni joha onnistu.

2047635.jpg

Täsä onki sit sellaset reilu sata sivuu suunnitelmaa, mikä pitäs tarkkaa kahlat läpitte. Oon jo sen suurelt osalt koneen ruurult lukenu, mut sillo ei pystyny mittää muistiimpanoi tekemähä. Nyy sit tarttis vaa kerät enerkkiaa, et jaksais ryhtyy puuhaha. Huh! Ei siis innostais PÄTKÄÄKÄÄN, mut tehtävä se vaa o. Iha ku ei olisis mittää muut tekemist olemas, juuh!

Nyy kuitenski unii näkemähä, huame on taas aikane herätys. Kauniit unii!