Tänäpe sit kattotaa, kuka uskaltaa maistel ja mitä. Heh!

Isännä kiinantuliaiset ova viäl pusseis. Ei ol tullu liikoi houkutuksii niitte avaamissii. Kuivattuu lihaa, kalaa ja ankankoipii sekä sit näit siämenii jotenki käsiteltyin. Ei tiär mite, ku ei ymmär tota kiinan kiält.

Lisäks isäntä meinaa, josko tekis kiinalaisittai siäl suasittui naposteluherkkui - wokkil meinaan. Sualast ja makkiaa. Kiinalaiset ei pahemmi friteeraa - tai siis ainaskaa siäl Shanghais (ei voi oikkee muute men vannomaa, ku maa o nii käsittämättömän kokkone, jossai kolkas voi friteeraus ollakki tapan), mut uppopaistava kummiski. Kanat tosin paistetaa siäl ain luines, päines, koipines päivines - ja ne luut siv vaa syljetää syäres poijes.

Varokaa vaa maistiaisil tulevat, ei tiär mitä teil tarjotaa! =oP

Tervettuloo!