Hannilt tul "komennus" vastaamaha Ofelian alkamaa haasteesee. Pitihä siihe sit tarttuu.

1. Mieluisin kotityösi?
Siis häh! Onks jollai jottai mialussiiki kotitöit? Mää en tykkää siivoomisest, en isommast enkä piänemmäst, en pyykkäämisest, en ruuvanlaitostkaa. Noh, jos oikkee hakemal hakkee, ni huanekasvie hoito ehkä viä sit kaikest voiton (vaiks neki ressut joutuva paljo omillaa toimehe tulemaa).

2. Inhoamasi kotityö?
Ehrottomaste kaikkeist kamalint o silittämine - se menee KAIKEN erel inhottavuuressas.

3. Mikä on elämän tarkoitus?
Hanni nii ihanaste jo ilmaski asian, mist oon paljolti samaa miält! Rakkaus! Rakastaa, täyrest syrämest - ja olla rakastettu! Siit se onniki syntyy!

4. Minkävärinen sisustus kotonasi on?
Pääväri sinine, kohtuullisel määräl valkoist ja vihreet sekä puut (jos ny muilt tavaroilt näit värei eres paljoo huamaa).

5. Mielenkiintoisin maa, jossa olet käynyt?
Mielenkiintoki o nii laaja käsite. Se voi ol hyväs ja pahas. Mut kaipas se se Kiina sit o. Ainaski siäl ol kulttuuri nii selkeest erillaine, ku tänne meijä meininkeihi vertaa.

6. Tylsin maa, jossa olet käynyt?
Jaa-a. Tätä pit oikkee miättii. Kiinas ei ehtiny tylsistymähä, ku oltii siäl vaa viikko. Italias tylsistyttii, ku oltii koko kuukaus (viikko olis riittäny), mut ei sitä maat silti voisis tylsäks sanoo. Nähtäväähä siäl olisis ollu paljo, ku oltais päästy vaa liikkeel, mukku isäntä ol pitkii päivii töis... Ei sellast tylsää maat varmaa olekkaa.

7. Ovatko kaikki taiteilijat mielestäsi boheemeja?
En tunne, ku yhren taiteilijan ja hän kyl om melkose boheemi - positiivisel taval ajateltun. Kaipa siin vähä o jottai, et ei voi valtavirran mukan mennä, jos haluu keksii jottai oikkee luavaa. En tiär.

8. Oudoin omistamasi esine?
Ei tuu sit nii mittää miälee! Torppa o täyn kamaa, autotalli ja varasto lattiast kattoo ast täyn kans, mut ei mul mittää erikoist ol missää...

9. Meri, järvi vai joki?
Järven rannal oleva pikkane mökki olisis kiva - tai oikkee ison joen. Mun iho ei oikkee kest merivet, ni vaiks se kaunis onki, ni silti kallistun muuval.

10. Oletko tyytyväinen itseesi?
Toisinas juu, ja toisinas en lainkkaa. Kait tää vähä riippuu siit, millasel tuulel kullonki o ja mite o ittel annetut tehtävät ja toimet tullu suaritettuu. Onneks en kuitenkaa vaari mittää täyrrellissii suarituksii - ei mee sentäs mittää koneit olla! =o)

11. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit?
Koala - pehmee, pörröne...

12. Onko ruoka Suomessa kallista?
No, on! Just vähä aikaa sit täst isännän kans juteltiiki, ku kauppakassie hinnat vaa nouseva, vaiks tavaramäärä vähenee... ei hyvä.

Jottai muitaki haastei/meemei täsä o varmaste jääny jonnekki kommenttie syävereihi täsä. Yritin niit vähä poimii, mut ei osunukkaa näi yhtäkkiseste silmihi. Jos muistat laittanees mul jonku, mihi en ol viäl vastannu, ni huikkaaha!

Mää ny heitän palloo sit ettippäi kaikil lukijoil - napakkaa, jos omakses tunnistatte. Kertokaaha vaa kommentis siit, et ossaan tul kurkkimaha kans! =oD