Lissää lunt tul illal ja yälki pikkase - ja sellast alijäähtynyt vet sateli kans aikasemmi, et nyy o tual tiäl "kiva" kävel. Piäne lumikerrokse al ku o tosi liukast jäät. Mut mettäpolul ol paremp köpötel menemähä, vaiks siäl se pohja onki epätasasemp. Sin lumehe ei se jää ol jääny sellaseks tiiviiks liukkaaks kerrokseks.

Täsä viäl kuvii eiliselt päivält. Mä ku yriti keksii ittellen jottai tekemist, mis ei olis tarvinnu kovaste keskittyy. Siivoilin pikkase sit meijä krääsähuanet (eli pukuhuanet, mihi ei ol ovee eres). Sain taas jonkuse verra laatikoit varastoho sisält. Kyösti aikas tuijottel nojatualin nojalt mun ja piham menoi, mukku siäl ei tapahtunu mittää, ja mun laatikoitte roudaamine ei tuanu mittää jännää, ni tylsäks kävi homma ja nukahti vahtimistyähös. Kissat ja muut koirulit makasiva divaanil ja Susul ol kova pesu menos.

Mimi ja Kissi loikoiliva ja välil kuarsailivakki kahrestas tosa jalkopääs. Nii tylsää se ol meikänki puuhii vaa sivust seurat heijänki miälest.

Ja ku Susu ol ittes enste pessy, sit ol aikaa käyr pesasemas kaveriki. Mustis ol lähinnä, ni siin ol sopiva "uhri". Susu on kyl sellane pesukone, ettei mittää määrää.

Jännää juttuu mää raotan sev verra, et eile illal viäl palaveerasin oikkee mukavantuntuse ihmisen kans puhelimes, ja lopetettii vast yhrentoist jälkkee. Vaikuttaa nyy tosi hianolt ja alkaa hommat varmistumaha näi etukättee parhaim päin. Huhtikuun alus sit tapahtuu jottai hurjan jännää! Yhtehe juttuhu orotan viäl vastaust, ni SIT teen tarkemppaa selvityst teillekki! Sori, kiusaamine siis viäl pikkaseks aikkaa jatkuu vaa...

Ilost keskiviikkoo kaikil viarailijoil!