Siin se sit men maanantaiki. Kaikes kiirees ja tohinas. Alkaa ol tuttuu juttuu. Heh! Aikane nukkumaammeno ei onnistunukkaa, mut ehkä sit huame.

Oon tehny alvei ja sit yrittäny saar ohjelmistopäivityksii koneel menemähä asiammukkasest läpitte - isännänki kauko-ohjauksel - mut ei tää vaa oikkee suju. Poistaa vanhoi ja laittaa uussii, muttei anna aktivoir. Hitsit, et ottaa pattihi. Kaik ohjelmat eiväs siis ol käytettävis lainkka. Enne vanhoje ohjelmie poistoi, mul ol aikaa tän kuun loppuhu, nyy sit kaik Office-ohjelmie avaamiskertoi o jäljel enää 20 - mikä voi siis mun käytös men ohitte jo yhres päiväski. En ol sit pystyny iha kaikkee tekemähä, mitä mun o ollu tarkotus tehrä täsä. Mut nettiselain ei onneks kuulu toho pakettihi, et niit nettipäivityksii o jottai saanu aikaseks sentäs.

Tänäpe ol sit Kyöstin ja Susun synttärit. Kyösti 6 v ja Susu 5 v. Ei mittää kovi erikoist ollu tiaros. Ei mittää lahjoi eikä sellassii, mut onnittelupusui ova saanu usseemppii. Ja iltapäiväruuvaks annon erikoisherkkuu kaikil - ei tullu kikkaroit nyy lainkkaa, ku saiva jauhelihaa ja maksalaatikkoo. Se ol nii hyvää kaikkie miälest, et sitä olisisiva syäny vaiks kuippaljo lissääki! =oP Aamul ei tair enää tavalline nappula tän herkutteluj jälkkee maistuukkaa miltää. Mää ku toho iltapäiväruakaha silti pakkaan laittamaha pualet nappulaa, vaiks mitä muut sit onki vuaros muute.

Ja tähä kissoje halikuvaha nyy päätän tän päivän ja kömmin sänkyhy itekki. Huame o aikane aamu taas eres ja kiirune päivä tiaros. Kauniit ja virkistävii unii!