Eile ol oikkee lumine keli. Just ku sain pihaa kolattuu, tul lissää lunt.

Ei sitä niiv vaa plokeillakkaa enää. Eile en päiväl päässy töitten takii yrittämäänkää, mut illal sit jämährin joka kert täsä omas plokis siihe, ku yritin hallintasivuil pääst. Ollaa saatu tuplaste kuvatilaaki siihe alkuperäsee nähre, mut ei siit mittää hyätyy ol, jos hallintasivul kaikkii paikkoihi menemine kestää pual tuntii... Hmm. Jätin sit sikses, enkä eres mont kerttaa jaksanu yrittää.

Jatkon sit sukkie kutomist taas ja hoiri Kissin turkkii. Oon yrittäny venyttää tän neitose pesemist täsä, mut nyy alkaa ol aika. Niskaturkki o nii höttöö, et ku siin selvittää yht takkuu, siin samal syntyy toine takku siihe viärehe. Jos ny viikolloppuhu kummiski täsä selvittäis viäl.

Soiti ja varasin aikaa toho patin tutkimuksehe. Vastaanotost tyttö anto puhelun lääkäril ja hän meinas, et jos kert patti o samallaisen pysyny eikä niit ol tullu lissää, ni ei ol mikkää akuutti tapaus. Aika viikom päähä ja hoiretaa samal Mimin ja Susun rokotukset ja Mimin vilkkuluamiasioit. Nyy täytyy käyr ostamas matolääkkeet, et saa hoirettuu sen enste alt poijes. Koko kööri saa kuurin yhtaikaa.

Mustis viihtyy peuhaamas kissatunnelin kans. Monesti iha yksikses ja sit sen leikij jälkkee ei tunnelist yleensä ol enää tiatookaa. Se ku menee kunnol touhutes iha kasaha. Se ei taas Mustiksen menoo haittaa yhtää.

Sit reuhoomiste jälkkee o hyvä käpertyy palleroks ja ottaa piänet tirsat. Mitä ny pittää pikkase seurat, ettei kamera ny iha liija tuttavalliseks ruppee.

Näist eilisist tunnelmist se alkaa tää päivä. =o)