Näin nii jännää ja kivaa untaki, ettei mittää määrää. Mut se liittyy siihe jännähä juttuhu, mist ev viäl voi tarkemmi puhhuu... Heh! Kiusaan ny täl sit teitäki, ku itte oon ku kissa pistoksis.

Myähemmi iltapäiväl eile läht lunt ripottelemaha...

... ja tänäpe aamust ol sit jo reilu viis senttii lunt kolattavan. Onneks se ol sellast höhhöö, mikä ol äkkii syrjähä siirrettävis. Koirie kans ku lenkil lährettii, kolasin mennessän aukkoo tiäl ja sit jatkettii pihal tulles loput poijes. No, tulha siin silti hiki, et suihku ol poikaa, mut kyl se viäläki ossaa vaa kivaa ol - nährä, ku piha putsaantuu kolalline kolalliselt lumest. Mut misä se kevät viipyy?

Ja täsä tosiaa sit se neule, mink tein tytöl. Mää olin ajatellu sin alle kauluspuseroo, enkä tällast, mut plikam miälest tää ol valla hiano näi. Lämpimäks kehus ja kouluhu paita ylläs läht. Lanka ei riittäny siihe alaosaha, mitä aattelin, mut ei se näköjäs mittää haitannu sit.

Mitäs seuraavaks?

Hammaslääkärist tul kutsu varat aikaa - ja sem mää sit tein heti. Aikasin aika ol kyl siv vast heinäkuus, ettei  mittää kovi pikast toimintaa. Mut kyl se silti mul soppii - ei ol sinne mikkää kiirus. Heh!