Nuariso kattel telkkaa ja pelaskel yät myäte olkkaris. Eiks sit käyttäneet noit laserosottimii apun, ku neuvosiva toisias tai jottai. Kadiha ol iha täpinöissäs jo ku näk sellasen lasertikun poikie käsis. Ihmettelinki, et mitä tää neitone nyy oikkee orottaa, ku iha innost puhkue kallistel päätäs ja tuijot kät ja tuijot silmii... Ei olis eres iltalenkil suastunu lähtemähä, ku ol nii keskittyny.

Se ol se juttu, et laseril näytetää lattiaa ja sitä pistet sit kovaste pyyrystetää. Kadi ol nii tohinoissas, et kissakki pysyivä poijes tiält. Jos olisis ollu mattoi lattial, ni ne olisiva kyl saanu äkkilähtöö Kadin tassuil, ku sellane vauhti ol täl neitosel pääl. Mite iso koira ossaaki tehrä nii nopeit liikkeit ja käännöksii? Iha hämmästeltävää. Tarttee joskus saara vireol toi touhu.

1245922062_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja iltalenkij jälkkee sit tul komento, et koiraa ei riahutet, eikä riahutettukkaa. Tää neitone vaa ei ol mittää helposte periks antavaa laatuu ja ol sit tuijotellu poikii tasan nii kaua, ku näät oliva hereil ollu. Juu, arvatkaas mitä Kadi sit o tänäpe tähäs saak tehny. No - nukkunu tiätty!