Uskokaa tai älkää, mut mee muistettii tänäpe pistää lippuki liahumaha! Hämmästyttävää!

1246904958_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Onha se vaa komian näköst, ku lippu tuules hulmuu. Paitti et tänäpe ei kyl pahemmi ol tuullu. Aurinko o paistanu, muttei mitenkää paahtavaste. Ollaa kaikellaist touhuiltu. Varattu autol korjaus-, hualto- ja katsastusaikaa, piharemppaaki kaivinkoneyrittäjän kans käyty läpitte ja sen sellast.

1246905168_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Loput kaatiskamat pakattu kärrihi ja miähet lähtivä sitä sit viämää. Nolo juttu kyl, et joutusiva palaamaha saman satsin kans, ku olivaj jotai kymmenen aikaa aamul liikkeel, mut kaatis aukeski maanantaisi vast pualiltpäivilt. Et pit sit sen takii toine reissu tehrä. Mut pihaa saatii tyhjäks!

Nonni, tähä tää juttu nyssit jäi. Hitsit - ei anna lisät kuvii nyy. Ei vuaratuksen galleriaha eikä muuval laitettui. Eli hyvi pikane selvitys nyy, ja teen toise postauksen sit tarkemmi, ku tää homma taas pelittää. Toivottavaste ei koko sepustus hävii taivaan tuulihi.

Nii, siis hajin kellarist tarpeet, et vaihtelin vähä kasvien paikkaa pihal. Eli tein sitä, mitä oon luvannu ittellen olla tekemättä. Mää oon ain ihmetelly ku laitetaa kasvei eri paikkaha ja taas sit koht uuttee, mut nymmää teen sitä sit jo itekki. Mut harjaneilikat löys uurem paika, samate laiton nyy ne terassil olleet liljat maaha. Ja kummitärilt saarut kesäkurpitsan taimet.

Lisäks sit päiväl tein ylimääräst lenkkii ja jäätii koirie kans toho pihal. Meil ol furminaattori mukan ja harjaskelin koirii. Tuuli vei ison osan irtokarvoist, mut nii sähkössii ne ova, et jäi niit siihe nurmikollekki isoi kasoi.

Isäntä innostu tekkee lihakeittoo. Nam! Sitä ei ollakkaa syätty sit viime kesän. Mä ku en itte tykkää tehrä sitä. Mää teen mialuummi jauheliha-, kana- tai jottai sellast muut nopeet. Tuare ruisleipä ja keitto, ei paljo paremppaa voi ollakkaa!

Ja lippu ol liahumas pikkase yliaikaa, ennenku tajuttii, et se täytyy käyr ottamas poijeski. Ei toimi automaattisest tääkää homma. Mut nyy o isännävviirist talvimyrskyje tuamat solmut otettu auk.

Täsä tää päivä sit lyhyest. Iha onttoo ilma kuvii...