On näil karvasil otuksil tullu ne omat yleisimmät paikat, misä päikkäireitäs ottava:

kissat_sankylla.jpg

kissat sänkym pääl, divaanil tai soffal, noh, joskus nojatuliski. Susu piänest ja siäväst, sillee enemp kissamaiseste, Mustis leviämmi ja "ronttimaisemmi".

mimi_noja.jpg

Mimi makkoo kans sänkym pääl tai mattol (jos siihe paistaa aurinko), tai sit soffal/nojatualil tyynym pääl - tai mun seljän takan, ku kattelen telkkaa tai teen käsityät.

kadikissi.jpg

Kissi hakkee ihmiste läheisyyrest yleensä kaikkein vilposimma loikoilupaikan lattialt ja heittää vattan ylös. Ei ol välii onks mattol tai ilma mattoo. Tykkää kyl syliski kovaste, mukku kuuma tulee, ni ei kauaa ikinä viihry.

kossi_nukkuu.jpg

Kössiki o innoissas sylihi tulos, roikottaa siv vaa kiält erittäi pitkäl, et saa vähä viilennyst vastapainoks, tai sit makkoo jossai ovev viäreisel mattol tai omas rinkulassas.

kadi_paikkareilla.jpg

Kadi makkaa soffal, nojatualis tai oman petis tuntumas. Noh, välil petil, välil petiv viäres, mut siin lähel siis. Joskus hakeutuu Kössin tai Kissiv viärehenki toisel pualel huanet.

mimi_peti2.jpg

Mut välil sit nukutaa jossai muuvalki. Mimi tai Kössi joskus näkkee oleva Kadin petil.

mimi_peti1.jpg

"Nii, et mikä vika siin sit?!"

Ja välil Mimi on Kössin rinkulas - taitaa siin joskus harvo olla Kissiki. Mustiski toisinas. Kissi hakeutuu joskus kans soffatyynyje pääl tai pyrkii niitte taakse piiloho. Mut onneks kukkaa muu ei ol nii tarkka mistää paikastas, ku Kissi omast nukkumakopistas. Sinne ei saa kukkaa muu mennä (paitti Mimi), ku siit väläytetää sit hampait ja ärinä alkaa. Ei ol menemist lähellekkää, jos Kissi näkkee. Kissoje koppi on melkkest samallaine, ku omaski, mut siit ei ol mittää välii, et tarkka likka se vaa o.