Mite sitä jotenki osaaki olla nii sekasi päivist täsä. Ihan ku ei eilist olis ollu ollenkaa - tai sit yät ei täsä välis ja erelles tiistais mentäis. Ei oo yks eikä kaks kerttaa tänäpe tullu hämmästelttyy, et kui tänäpe voi jo keskiviikko olla. Moksut orottiva Aku Ankkaa ja mää ihmettelemähä, et eiks se tul vast keskviikkon eikä tänäpe. Se ilme ol kyl näkemise arvone, mikä plikalt tul, et nii-i, sikshä he nii sitä postin käymist orottavakki - tänäpe...

keli120809.jpg

Pikkase se ilmaa raikast toi yänaikane ukkone ja sare, mut lämpöst ja kostiaa se o tänäpenki sit ollu. Aurinko se o suurimma osam päivää kummiski paistellu. Aamulenkilläkää ei enää tullu ku ripotelle vet, ettei mee mittää kovast pahast kastuttu. Tassut tiätty, mut ei tarvittu mittää takkei. T-pairal lährin määki ja yks hölkkääjä ku tul vastaha kummastel, et eiks mul tul kylmä, ku ei ollu takkii pääl. Ei tullu. Tällasist keleist mää tykkään! Tällasii sais olla koko kesä putkehe alust loppuhu (ja öisi saa sataa). Valosaa, just sopivan lämpöst ja sellane, et jaksaa touhutakki jottai (paitti et tänäpe en ol touhunnu, ku tuntuu, et pual unes om menny viime yän nukkumattomuuren takii).

pulla.jpg

Mut jollem mää saa mittää aikaseks, ni plikka sit sai. Korvapuustei taas. Voi juku, et oliva hyvii; lämpimät pullaset ja kylmä maito. Jösses, ettei paljoo sem paremppaa enää löyrykkää! Nam!

kisut_hali.jpg

Kissakki tarkeneva taas sylikkäi. Valtasiva divaanin...

kadi_nukkuu.jpg

... ku Kadi valtas soffan. Meijä "tyyli-lyyli" oikkee! =oP

Tänäpe mennää kyl ajois nukkumaha, et huame jaksaa.