Johannalt löysin kivan linkin, mihi pit het mennä kurkkimaa omaa voimaeläint.

http://www.poweranimalsunleashed.com/ osotteest löytyy kaunis kuva, jota hiirel kiärtämäl klikataa, ku tulee sellane olo, et voimaeläin on orottamas. Pitää vaa ekaks mennä Enchanted Forest -linkin kaut lumottuhu mettähä ja siäl ekaks klikat purokuvaa. Sit tulee SE oikkee voimakuva vastaha.

Mää sit menin ja sain tulokseks leijonan: http://www.poweranimalsunleashed.com/power_animal_001lion.htm

1257584216_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rohkeus - Varmuus - Vaatimus

Kun kävelet, kävele leijonan lailla. Ole ylpeä siitä, mikä olet, juuri niinkuin olet. Pidä pääsi korkealla. Katso jokaista silmiin ja kerro itsellesi hiljaa: Olen leijona.

Leijona täyttää sinut rohkeudella, rohkeudella olla kuka olet ja näyttää sen maailmalle. Hän opettaa sinulle miten karjutaan voimasta, näyttäen taitosi ja ilmoittaen läsnäolostasi. Hän opettaa sinua olemaan oma itsesi, aina ja joka tavalla ja tietää sen syvän totuuden, että olet juuri sitä, mitä sinun pitäisikin olla. Olethan leijona.

Leijona on voimaa, mutta hallittua voimaa. Hän opettaa sinulle vahvuutesi hiljaiseen vaatimukseen. Hän opettaa sinulle kantamaan itsesi sillä läsnäololla, että pelkästään olemalla saat osaksesi arvostusta ja kunnioitusta.

Tiedä ja ole täydellistä varmuuden tuomaa hiljaista voimaa. Puhu rauhallisesti ja asiantuntevasti. Toimi henkilökohtaisen totuuden ja viisauden kautta, viisauden, joka tulee kun vain olet ja tunnet syvän yhteyden kaikkien olemassaolevien kanssa.

Kävele arvokkaasti ja voimallisesti. Pidä pääsi korkealla. Ja anna silloin tällöin kaikuvan, mahtavan karjunnan. Olethan leijona.

Teksti käännetty nopeest sivuilt. Ny pitää kiirehtii päiväm puuhii...