Kone- ja nettipuuhailuihi o aika suurimmalt osaltas täsä menny. Nettipäivittelyi tyän osalt ja sit puuhaili koosteen piknikkeilijöil muistoks vapaa-ajal. Sitäki ol kiva tehrä, ku ei niit kovi usseste tul kyhättyy.

Satanu sitä sit onki taas iha reippaallaiseste, mitä ny iltapäiväst selkiinty tänäpe. Ny näkkyy mustie pilvie lomast iha sinist taivastki välil. Syksy o.

1284480111_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rannikkoseurun sanomihi sit päästii Mimin kans mukkaa tanssikuvioist. Meillehä ei ittel sitä lehtee ees tul, mut sisko laitto skannattun tulemaha. Kiitos!

Teksti menee näi:

"Ei se ole niin kauhean vakavaa, jos joku tanssiaskel lipsahtaa suuntaan tai toiseen

Tänä vuonna markkinoilla nähtiin muun muassa koiratanssia. Birgit Hiironen on harrastanut koiriensa Mimin ja Kissin kanssa parketilla pyörähtelyä jo pitkään.

- Tärkeintä on että koiran ja ohjaajan välinen yhteisymmärrys sujuu. Koira nauttii luonnostaan erilaisista tempuista ja sillä on uskomattoman hyvä mielikuvitus. Koirat keksivät itsekin monenlaisia askelkuvioita, Hiironen kertoo.

Koiratanssista löytyy jonkin verran samoja temppuja kuin tottelevaisuuskoulutuksesta eli TOKOsta, mutta se on paljon vapaampaa.

- Tätä ei tehdä ryppyotsaisesti, vaan omaksi iloksi ja liikuntamielessä. Ei se ole niin kauhean vakavaa, jos joku tanssiaskel lipsahtaa suuntaan tai toiseen.

Hiirosen, Mimin ja Kissin lisäksi musiikkipitoisista esityksistä vastasivat Tanja, Terhi ja Tatu Jokila." ...

Kuvatekstis lukkee: "Lemun markkinoilla nähtiin myös koiratanssia. Vauhdissa Birgit Hiironen ja Mimi."

Heh! Kaik jutut meikäläisist liittyvä koirihi ain - jostai kumman syyst. :)

Vanhukset piipahtiva käymäselttäs, ku käväsivä asioillas täsä meijä lähel. Toiva makkarakeittoo tullessas ja yhres sit syättii. Ol hyvää! Kiitos! Plikkaki ol lunssas koton täm päivä. Et sellastaki liikkeel...