Nii se sit tosiaa ol märkkää ja kostiaa, et kastu ja suttaantu tassut ja paidat ja kaik, mut sattumuksist hualimat ol iha kivaa!

Tapasin plokiystävän Minnanki täsä samal, ekaa kertaa, ja ihav valla hupsui oliva, ku toiva mul tuliaissiiki, vaiks markkinoil tavattii. Suurkiitos ihanuuksist! Kattokaas ny:

le13.jpg

Iso ihana kassilline koirie ja kissoje herkkuu ja sit saim määki herkkuu; lyhtykynttilöit! Ai että! ;D Näist riittää herkkui pitkäks aikkaa.

le14.jpg

Koitetaas samal, josko saisisi vireoitte liittämiset pelaamaa sujuvaste täl kerttaa. Yleensä ku saa tapel.

Mimin kaa enste. Lava ol metallipohjane ja ku siihe ol pirskotellu vet, ni melkose liukaski. Jourusi jättämää paljo liikkeit sen takii poijes, ku olis ollu riskin, et koira liukastuu, voi purot ulos lavalt tai sit pahimmas tapaukses revähryttää lihaksias. Mut silti tul esitykse jälkee hämmästyneit kommenttei, et "Sehä ol iha oikkee esitys!" ;D Pist pikkase hymyilyttämähä.

Ja Kissin kaa sit tul kömmährys, ku mamma men ja tallo toise tassuu het melkkest alkkuhu. Meinas jäär koko homma siihe, mut lähtihä se moottori sit muutaman metfurstipalasej jälkkee taas käyntihi.

Vireoist kiitos isäl, joka hoiti hianoste kameramiähe hommas, vaiks ol hälle viaras kamera! <3 Ja oliha se kiva nähä äiteeki ja veli vaimoines! Ei voi valittaa!

Minnaa täytyy myäs kiittää näist seuraavist kuvist, mikkä ehti kans jo mul välittämää. Sain luvan laittaa ne tänne näkyvii muillekki.

le02.jpg

le02b.jpg

le03.jpg

le04.jpg

le05.jpg

Saret tosiaa saattii, välil oikkee hyvinki. Kissist tul eilisest pesust hualimat siis melkose äkkii melkone resupetteri. Oma ittes siis. ;D Sit loppuu kohti alko aurinko enempi paistelemaha. Vaihtelevaist siis. Täsä nyssit kuvii mitä tul ite nappailtuu.

le06.jpg

le07.jpg

le08.jpg

le09.jpg

le11.jpg

le10.jpg

le12.jpg

Ja väsyny pariskunta siäl auton takapenkil sit kotimatkal makoili. Ja Kissin tassut IHA mustin. Jos ol kimpsui ja kampsui menomatkal kaikkine koppeines ja muine tarpeines, ni takasintulomatkal ol sit kaht enempi.

Ja koton sit Kissin kans enste suihkuhu ja sit toine men nukkumaa. Mä lähri Kadin ja Kössin kaa lenkil ja takastulles Mimiki ol jo täyres unes. Ol se vaa nii jännä tilanne ja uurellaist touhuu näi oikkee laval isom poruka eres toimimine. Kiva fiilis jäi, vaiks esitykset tosiaanki olisisiva voinu sujuu paremminki. Mut niihä ne ain.