Ystäväni rakas Purre-kissa on lähtenyt viime yönä omille teilleen, eikä sitä ole sen koommin nähty. Koska kaikki ystäväni eivät ole FB:ssä, mutta voivat aika ajoin käydä täällä, laitan vielä tiedon tännekin, josko joku tuttu täältä Noustesta vaikka olisi sattumoisin nähnyt Purren tänään.

1293288267_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viesti Purren "mammalta":

"Tässäkö tämä joulu sitten oli...? Silmät vuotaa, niin ankea&surullinen olo. Pelk...ään Purren tulleen matkansa päähän. :(( Se on lähtenyt omin tempuin viime yönä ulos, avannut kahden oven kahvat eikä ole sen jälkeen näyttäytynyt. Kissa joka ei viihdy kylmässä on nyt ollut n. 9h poissa, edes käymättä välillä vakipaikallaan, olkkarin ikkunan laudalla, josta se aina pyytää päästä sisälle. Etsitty ollaan joka puolelta, huudettu ja huhuiltu. Eläinhoitolaankin soitettu, mutta ei ole siellä. Kadonneeksi kyllä ilmoitettu. Mulla on tosi paha aavistus....."

Kaikki näköhavainnot otetaan kiitollisuudella vastaan!

Tein koirien kanssa "täysvarustuksin" (tassutossut, villapaidat, liivit, iso namiloota (Purrea varten), taskulamppu, kamera ja kännykkä (jota kannan kaikkein harvimmin missään). Kierrettiin Kaitaraistentien reunaa Rästäsmäen bussinkääntöpaikkaan, josta käännyttiin asuinalueelle ja sieltä sitten kierroksen jälkeen pururadan tuntumasta Linnamäen asuntoalueen poikki kotiin. Sohisin taskulampulla pusikoihin ajatellen, että hämärässä Purren turkkia on vaikea nähdä, mutta silmät lampun valoon osuessaan kiiluisivat. Mitään ei nähty. Kaksi vastaantulijaa oli. Toinen rollaattorin avulla kulkeva nainen, joka ei ollut nähnyt mitään ja toinen sauvakävelijä, joka sanoi nähneensä yhden mustavalkoisen kissan. Ei sitä, mitä etsittiin kuitenkaan siis. Surku!

Pidetään peukkuja, että Purre vielä löytää kotiinsa, jossa sitä kaivataan kovasti!

Edit: Purre tuli samana iltana itse takaisin kotiin. Aran oloisena, mutta nälkäisenä! Hieno juttu!