Juup, ei ol pahemmi päivittelyintoo ollu, ku taas o vaikeuksii saar kuvii larattuu - siis se ei onnistu jostais syyst - ja varmaa jo kymmenenne kerra hävinny tekstitki sfääreihi. Ei kiva! Saa nährä, mite ny käy.

Vuaratukses o nii törkeeste plokim pääl tulevii mainoksiiki nykyää, et oon yrittäny saar aikaa tutkiskel jottai muut mahrollist plokikotii ittellen. Kaikis vaa tuntuu oleva nii piän kuva-arkisto, et viäl ei ol sopivaist löytyny. Alkaa photobucketinki kuvavarasto ol täyn, ku sitä oov vireoihi käyttäny... Noh, kahtotaa, mite tää eristyy.

Eikä ol yksi Vuaratus kyl tökkiny, ku en ol saanu kommenttei laitettuu ku ihav vaa sillo tällö johonki mun viarailemal plokil, blogspot ja vuaratus ny ainaski tuntuva täskohti lyävä nokil. :( Eli pääsen kyl lukemaa päivitykset, muttem pääs kirjottamaa kommenttii. Tai siis pääsen kirjottamaanki, mukku se vaa ei sit siit ettippäi lähre. Oon jo kopioinu tekstii ja yrittäny ja yrittäny uurestas ja uurestaski, mukku ei men, ni ei men. Toisinas sit taas kaik menee just eikä melkkest, et itekki oikkee pelästyy, et oliks se teksti ees julkasukelvollist...

Mut täytyy nyssit kattoo tosiaa, et misävaihees päästäis normaalirutiinihi taas kii. Koht o kuvii taas niimpal, et niihi hukutaa. Täytyy siv vaa karsii ja lyhennel juttui kovaste.

Nautiskellaa kummiski ny näist aurinkoisist hiihtolomapäivist! Ja aurinkost sit neki, joil ei hiihtolomaa ol! =D