Sopivaste sainki Amalialt Mummon kammari-plokist vinki, mihi ryhtyy seuraavaks. Olem pyäritelly yht juttuu päässän jo vähäse aikaa, mutten löytäny sopivaa tekniikkaa tai kuvioo.

1308510884_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja näist sitä sit syntyy - pikkuhiljaa. =D Kiitos Amalia!

1308510912_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kirpputorikiarrokse ja kasvie istutteluj jälkkee (ja kiitos muute taas plokin lukijoil, ku selvis arvotuskukkaki verikurjempolveks! Sehä se yks uusist selväste o!) ryhtysi sit olkkarii siivoomaa. Vanhat käytävämatot poijes pöyrä alt, lattian imurointi ja luuttuumine ja uus matto käyttöhö. Se o ihav valla hiano ja sopivaine meil. Ja o sevverti ohut, et mahtuu pesukoneeseenki, ni saaraa jopa pirettyy puhtaanki. Kissiki haukottel moise urakaj jälkkee. Nii kostee keli o, et jo näi piänest sitä meinas ihav valla läkähtyy.

1308510929_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja kohtaha se Kissi sit oliki yläkerras sänkympääl lepäilemäs Susun kaa. Taustal näkkyy muute isännä uniapnean oireisii valla mainioste auttava maskilaite. Piän kone yäpöyräl puhaltaa ilmaa nenähä, et röörit pysyvä auki - ja kuarsaus o vähentyny oikkee vaa huamattavaste! Kannatti se taistel, et sai isännä tutkimuksihi, vaikkei omast miälest mittää vikkaa ittessäs tuntenukkaa (me muut tairettii tuntee se sit isomminki kyl). Pitkäaikane uniapnea happivajaukse kans voi aiheuttaa syrämenn isontumist, verempaineen nousuu ja kaikellaissii muitaki vaivoi kropas. Osa voi palautuu hoiron alkamisej jälkkee, mut jos liija kauva sinnittelee, ni ain vaa vaikeemmaks ja hittaammaks käy.

1308510943_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eikä se meijä pikkukoira-Kadikaa kaukan ollu. =D Ei välittäny yhtää, vaiks taivaalt kuulu melkost metakkaa välil. Sellast tasase epätasast jylyy, mikä tuntu tuleva kaukaa lähemmäs ja sit taas takas kauvemmas. Noh, sehä ol tää Turu Airshow 2011. Ei kyl lähretty kattelee minnekkää, eikä vilahrustakaa koneist nähty, vaikkei mittää hurjan kaukan tapahtumapaikast kuitenskaa oltu. Pilvet piilottiva neki, mitkä kirkkaal sääl ehkä olisis nähny, jos olisis osannu oikkiaa suuntaha kattoo. Ehkä. Äänte läheisyyre perusteel päätelty.

Feissarist opin tänäpe jottai uuttaki taas. Miälenkiintone sana - cossaus - tul vastaha ja sehä ei sanonu sit yhtikäs eikä mittää. Ol pakko lähtee kuuklettamaa sanaa ja löytyhä siält sit erinäissiiki sivui, misä asiaa käsitellää. Täält löytyy yks. Oon kyl nähny yhre dokumenti, misä joku kokki kiärtel Japanis ja käväs jossai kaffilas, misä ol animehahmoiks pukeutuneet tarjoilijat. Ei tullu silti tää cossaus, Cosplay, siin puheeks. Olisisi varmaste muistanu, ku oma plikkaki näit jottai manga-, animejuttui seurailee ja piirtelee itekki. Kiitos, Mimosa! <3 Jännää, et sellane o rantautunu Suamehenki.

Tosiaa ruaholleikkuu o jääny tältki päivält. Nii o sarellu. Ja märkii karvakasoi o lenkeilt sisäl tullu, eikä mikkää määrä pyyhekuivatust saa niit ihmismäissee kuntoho. Kuivuuvat sit itekses (kuivaava turkkis soffal, nojatualeil, mattol ja meijä päiväpeittoho) loput.

Ylihuame pitäs sit torpan kunnostust olla vuaros, eli meijä täytyy köökist siirtää astioit kaapeist vähä turvallisemmil vesil. Teltta täytyy laittaa 'asuttavaks', et satoi tai paistoi, ollaa poijes tiält tassuttajakaartin kera tunkkauste ajav vähintäs. Taului poijes seinilt, etteivä tipu ja sen sellast. Niitäkää ei kovi paljo liija aikasi voi tehä, ettei sit joku käy tiputushommihi ennenku hommat alkavakkaa. Piretää ny peukkui, et kaik sujuu suunnitelmie ja toiveitte mukkaa!