Muistiks tännekki:

1 kg kurpitsan lihaosaa; kuutioidaan 1 cm:n kuutioiksi (kuori kurpitsa ja poista siemenosa)
1 sipuli; kuutioidaan pieneksi
1 punainen paprika; kuutioidaan aika pieneksi
pala selleriä; kuutioidaan aika hienoksi

etikkaliemi:
4 dl etikkaa
4 dl vettä
4 dl sokeria
pala kanelia
muutama neilikka

- kiehauta etikkaliemi ja laita kaikki kuutioidut kasvikset liemeen kypsymään.
- keitä hiljalleen, kunnes kurpitsakuutiot ovat pehmeitä ja läpikuultavia.
- nosta kypsät kasvikuutiot reikäkauhalla tölkkeihin ja kaada lientä tölkki täyteen.
- säilytä viileässä; aika nopeasti syötävän valmista.

On raikkaan makuista, jotkut laittavat ananasmehua liemeen, mutta on joidenkin mielestä äitelää eikä sovi niin monen ruuan kanssa. Voidaan syödä lisukkeena ja lisätä salaatteihin.

Kuvan lisään, kunhan saan itse jotain aikaiseksi. =)