Siis viäl ei ol uussii tossukoit syntyny, mutten malttanu olla nyy tätä tilannet laittamat ylöskää. Seuralaissii ei käsitöitte tekemisest ol puuttunu.

2054564.jpg

Taisij jo tosa jossai kommentis vihjat vähäse, et ku en tost päättelytyäst tykkää, ni teen vähä laiskammiähevversioo seuraavaks. Eli siis ne kuus palast, mikkä pötköhö tuleva, kuronki yhtee. Säästän siis täsä neljän palasen molemmat päätteet. Heh! Älkääs viäl pelotelko kuiv vaikeeks se kasaamine nyssit tuleekaa, ku ei ol niit ruutui enää apun... Noh, mää pelottelen sit itte ittiän kummiski. =oP

Men lankasuunnitelmakki uusiks, ku ol vaa sellane pätkä valkost, mikä sit riittiki vaa yhre tossukan pötköhö ja pari pikkast ruutuu sain lisäks. Sit kova lankoje hakemine varastost, mikä siis o laatikoit ja pussei iha täyn, et mistäs niist voisisis jottai lankoi löytää. Ja löysinhämmää sit! Nyy ei kyl tul tasaväriset tossut, mut sopivaste samaa sarjaa, eriparitossut kummiski - toivottavaste! Aatoksissain ainaski.

2054580.jpg

Ja nojaaha mää en tartte, ku puikot suhiseva - kirja ku o pöyräl, mihi tarttee ylettyy lukemaha samal - ni seki tila tul sit kyl hyätykäyttöhö.